Fotbal

Moldoveanul Denis Zmeu revine în graţiile lui Marius Lăcătuş

Rezultatele modeste înregistrate în primele meciuri din anul curent, l-au impulsionat pe antrenorul vasluienilor, Marius Lăcătuş, să-l introducă în lotul de bază pe fotbalistul moldovean, Denis Zmeu, care, o perioadă mai lungă de timp, lustruia banca de rezerve.

În poziţie de mijlocaş de tuşă, conaţionalul nostru a contat permanent în acţiunile ofensive ale formaţiei „galben-verzilor” şi chiar a fost la un pas de a marca un gol în minutul 50, când portarul advers, Bornescu, a deviat balonul în bară.

Unicul gol al meciului a fost marcat deja în minutul 5, când Papp l-a învins pe goalkeaperul echipei vizitatoare, generând fiesta în tribunele stadionului din Vaslui. În mitanul secund, şi Rapid a înscris un gol, care însă a fost anulat, pe motiv de offside.

Un alt fotbalist moldovean, Eugen Cebotaru a devenit protagonistul partidei de vineri de la Piatra-Neamţ dintre Ceahlăul şi FC Braşov. Internaţionalul nostru a reuşit o dublă pentru formaţia gazdelor şi a contribuit plenar la victoria cu scorul de 2-1 a echipei sale.

În alte meciuri ale etapei a 23-a au fost consemnate rezultatele: CFR Cluj – Pandurii Târgu-Jiu 1-0, Universitatea Craiova – Poli Iaşi 2-1, Oţelul Galaţi – Dinamo Bucureşti 2-3, Internaţional Curtea de Argeş – Gloria Bistriţa 2-1, Steaua Bucureşti – Gaz-Metan Mediaş 2-0, Unirea Alba-Iulia – Unirea Urziceni 1-2 şi Astra Ploieşti – FC Timişoara 1-3.

În clasament, clujenii de la CFR deţin poziţia de lider cu 43 de puncte, urmaţi, la diferenţă de un punct, de FC Timişoara şi Steaua.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *