Actualitate

Moldovenii ar putea călători în cea mai bogată țară din lume doar cu pașaportul biometric

În opinia oficialilor, abolirea regimului de vize pentru cetățenii moldoveni va favoriza și mai mult extinderea relațiilor moldo-emiriene, care în ultima perioadă de timp au înregistrat o dezvoltare semnificativă în toate domeniile.

„Abolirea regimului de vize este foarte importantă pentru mediul de afaceri din Republica Moldova, deoarece țara noastră este interesată în promovarea produselor și serviciilor atât pe piata Emiratelor Arabe Unite, cât și în regiunea Golfului Arabic”, a menționat șeful diplomației moldovenești. În context, Ministrul Ulianovschi a accentuat interesul deosebit al mediului de afaceri din Republica Moldova să participe la Expoziția ”Dubai 2020”. 

Vicepremierul emirian a apreciat decizia autorităților moldovenești de a deschide Ambasada Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite, accentuând că acest fapt va contribui esențial la impulsionarea relațiilor moldo-emiriene pe toate dimensiunile, inclusiv în procesul de abolire a regimului de vize.

Ministrul emirian a salutat decizia autorităților de la Chișinău de a participa la Expoziția ”Dubai 2020”, considerând că acesta va fi un bun prilej pentru promovarea mărfurilor naționale, stabilirea unor parteneriate noi atât cu companiile emiriene, cât și din alte state ale Golfului.

Sursa: stirilocale.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *