Ultima oră

Motociclete periculoase la Hânceşti şi Cahul

Specialistul principal al Serviciului Relaţii cu Publicul al Direcţiei Poliţia Rutieră, Paulina Iachimovschi, a afirmat că în unul din accidente, produs la Cahul, au suferit diverse traumatisme atât motociclistul, cât şi un pasager. Motocicleta se deplasa cu viteză, nu s-a înscris într-o curbă şi s-a răsturnat. Ambii bărbaţi au fost internaţi la spital cu traumatisme ale capului.

Un alt motociclist, din Hânceşti s-a izbit într-un gard. Un pasager, de 18 ani, a fost internat la spital cu diverse traumatisme.

În mijlocul s. Lăpuşna, Hânceşti, s-a inversat o motocicletă fără numere de înmatriculare. Conducătorul a pierdut controlul asupra vehiculului, care a derapat şi s-a răsturnat. Tânărul a suferit mai multe răni.

Un şofer din acelaşi sat s-a răsturnat cu maşina. Bărbatul de 35 de ani şi un pasager, de 19 ani, au suferit mai multe leziuni corporale.

Două automobile BMW s-au lovit lângă Ialoveni. Ca rezultat a fost rănit uşor un pasager.

De sărbătoarea Hramului Sfântului Gheorghe, în R. Moldova au fost înregistrate nouă accidente de circulaţie cu 11 persoane rănite. De asemenea, au fost înregistrate 25 de accidente fără victime, au fost depistaţi doi şoferi în stare de ebrietate, 37 cu centura de siguranţă necuplată, 42 de şoferi care se deplasau cu exces de viteză.

Sursa: infoprim

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *