Actualitate

Municipiul Chișinău s-a ales cu un nou primar interimar. Are doar 37 de ani

Silvia Radu a spus că pleacă din fruntea Primăriei cu gândul de a participa în scrutin pentru a-l câștiga. „Îmi doresc să continui toate proiectele pe care le-am inițiat, în cazul în care voi avea mandatul din partea cetățenilor”, a spus candidata la șefia capitalei.

În opinia sa, Primăria are nevoie de un primar independent, care să fie în slujba cetățenilor și nu în slujba partidelor politice. „Cred că am experiența necesară și cunosc foarte bine mecanismele interne ale Primăriei. Cunosc foarte bine problemele orașului Chișinău și știu exact cum ele ar trebui să fie soluționate”, a menționat Silvia Radu.

Candidata a spus că își va face campanie electorală din banii proprii, iar programul electoral îl va prezenta mai târziu. Potrivit ei, acesta este simplu, realist și bazat pe acțiuni și proiecte care deja au început a fi realizate.

Silvia Radu este unicul candidat independent înregistrat în cursa electorală, fiind al doisprezecelea concurent electoral înregistrat de Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Chișinău.

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *