Natalia Davidovici, locul 11 în lista PAS, a fost responsabilă de propagandă în echipa lui Usatîi

publicat în Actualitate pe 18 Iunie 2021, 08:45

Ivan Diacov, candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al Chișinăului spune că Natalia Davidovici, locul 11 în lista PAS, a fost responsabilă de propagandă (electorală) în partidul lui Usatîi.

Către Renato Usatâi!

Toată lumea cunoaște înclinațiile lui R.Usatăi de detectiv,dorința și "hobiul" lui de a cunoaște toate secretele oamenilor de pe lângă politică și nu numai.

În timpul campaniei electorale locale din 2019 (eram candidatul PN la primărie) în staful PN (azi blocul Renato Usatâi) responsabilă de propagandă (inclusiv electorală) era jurnalista Natalia Davidovici. Președinte al grupului de femei al PN și responsabilă pentru elaborarea graficului de întâlniri cu alegătorii era jurnalista Margareta Răducanu.

AZI consiliera M.Sandu N.Davidovici candidează pe listele PAS iar M.Raducanu- pe listele PACE al lui Cavcaliuc.

ÎNTREBARE: Jurnalistele N.Davidovici și M.Raducanu au trădat PN (blocul Renato Usatâi) sau au fost delegate în partidele respective cu misiuni speciale de spionaj politic caracteristice "hobiului" președintelui PN Renato Usatâi?

Vezi și „
Davidovici, locul 10 în lista PAS: Românii sunt fasciști. O vor vota unioniștii?Sau este un banal turism politic deghizat?

Ivan Diacov