Film

Natalie Portman, în Cloud Atlas

 Titlul se referă la vechile atlase de nori, instrumente esenţiale la începutul istoriei meteorologiei, dar abordarea autorului nu este deloc meteorologică, ci mai degrabă filozofică. Scris sub forma unei serii de şase povestiri interconectate, Cloud Atlas ne va purta în diferite epoci şi ţări, de la insulele Chatham de la jumătatea secolului 19 până într-un viitor îndepărtat, post-apocaliptic. Conform lui Mitchell, "personajele principale ale fiecărei povestiri sunt reîncarnări ale aceluiaşi suflet, identificat cu ajutorul unui semn din naştere. ‘Norul’ se referă la manifestările în continuă schimbare ale ‘atlasului’, adică natura umană".

Astăzi aflăm că proiectul a atras o serie de nume mari de la Hollywood şi din Marea Britanie. Natalie Portman apare cu siguranţă pe afiş, iar printre posibilii interpreţi ai celor şase reîncarnări s-ar mai putea număra Halle Berry, Tom Hanks, James McAvoy şi veteranul Ian McKellen.

Filmările la noul proiect ar putea începe până la sfârşitul anului, postproducţia lui Cloud Atlas putând dura suficient de mult ca să vedem filmul de-abia în prima jumătate a lui 2012.

Sursa: Cinemagia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *