Sport

Naționala de rugby a fost învinsă de Polonia

Începutul de meci a aparținut Moldovei, care a fost în două rânduri aproape de a înscrie un eseu. Elevii lui Sergiu Moțoc au transformat și o lovitură de pedeapsă prin Alexandru Ungureanu, care a fost anulată de arbitri.

La poarta cealaltă, polonezii au profitat de o nesincronizare în defensiva Moldovei și au reușit primul eseu al partidei, prin Grzegorz Sczepanski. Golgheterul oaspeților în actualele preliminarii, Wojciech Piotrowicz, a adus alte două puncte și scorul devenise 0-7.

Tânărul de 19 ani, Ion Constantin, a readus speranțele Moldovei, reușind să înscrie din lovitură de pedeapsă. Numai că Piotrowicz a izbutit același lucru, iar Polonia avea la pauză un avantaj de 7 puncte. În repriza secundă, Moldova n-a mai avut puterea să revină. Polonezii au mai reușit un eseu și au câștigat cu 15-3.

Cu o singură victorie în actualele preliminarii, 54-15 cu Ucraina, naționala Moldovei a căzut pe locul 5 în grupă, după ce a pierdut la primele trei clasate în deplasare, cu Portugalia, Olanda și Elveția. În ultimele meciuri pentru „haiduci” n-au jucat din diferite motive liderii echipei, Vadim Cobîlaș, Oleg Prepeliță și frații Dumitru și Victor Arhip. 

IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *