Sport

Naţionala de rugby pleacă în Polonia

Jucătorii echipei moldovene sunt concentraţi la maximum pentru a reuşi un rezultat pozitiv în deplasare. Deşi polonezii vor avea parte de sprijinul suporterilor locali şi nu vor avea de parcurs un drum de sute de kilometri înainte de meci, antrenorii şi rugbyştii sunt încrezători în propriile forţe.

Din grupa B1 a competiţiei mai fac parte reprezentativele Germaniei, Olandei, Belgiei şi Cehiei. Primul meci din cadrul seriei noastre deja s-a disputat. În deplasare, Polonia a fost întrecută de Cehia, cu 20-15. Potrivit regulamentului, câştigătoarea grupei va accede în seria A1.

Meciul Polonia – R. Moldova va avea loc sâmbătă, 13 noiembrie pe arena Narodowy Stadion Rugby din Gdynea. Partida se va disputa în nocturnă, începând cu orele 19.00 (ora Chişinăului).

Echipa naţională de rugby a Moldovei ocupă locul 37 în lume, cu un total de 51,61 de puncte, în clasamentul pentru luna octombrie, dat publicităţii de Federaţia Internaţională de Rugby.

Din grupa noastră, cea mai bună poziţionare o are Belgia (locul 26). Urmează Germania (30), Cehia (31), Olanda (36), iar Polonia ocupă locul 38.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *