CSI / Rusia

NATO confirmă: 20.000 de militari ruşi sunt la hotarul ruso-ucrainean

Rusia a prezentat NATO ca pe o sperietoare pentru a justifica suplimentarea efectivelor şi agresiunile împotriva Ucrainei", afirmă Vershbow pe propriul cont de Twitter. "Scopul existenţei Alianţei Nord-Atlantice este apărarea aliaţilor. Agresiunile Rusiei împotriva Ucrainei nu pot fi justificate. Rusia a încălcat legislaţia internaţională fără nicio justificare, a invadat Ucraina, susţine insurgenţii separatişti. În prezent, circa 20.000 de militari ruşi sunt la frontierele estice ale Ucrainei", a precizat Alexander Vershbow.

Săptămâna trecută, generalul american Philip Breedlove, comandantul forţelor NATO din Europa, afirma că la frontierele Ucrainei sunt staţionaţi circa 12.000 de militari ruşi.

Reamintim că ieri, 5 august, presa ucraineană scria că 33 de mii de soldați ruși la hotarul cu Ucraina. Anunțul a fost făcut de către oficialii de la Kiev.

Tot ieri, inforesist.org menționa că circa 12 mii de teroriști și activiști pro-ruși se află în Donbas. Presa ucraineană scrie că numărul acestora crește.

sursa: timpul, romanialibera.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *