CSI / Rusia

NATO despre declarațiile lui Putin privind soldații ruși în Donbas: ”Există multe alte surse care confirmă această prezență”

„Spuneam din nou şi din nou despre prezența militară rusă în estul Ucrainei. Eram ghidați de propriile surse de informații, surse deschise de informații, surse mass-media și a organizațiilor non-guvernamentale. Există multe alte surse care confirmă această prezență, a spus el. Astăzi acest lucru l-a recunoscut și președintele Putin. Ceea ce a spus el astăzi este acelasi lucru pe care noi l-am repetat tot timpul. El a spus că Rusia are militari în estul Ucrainei, că aceste persoane desfășoară activități militare… Acest lucru dovedește încă o dată că Rusia poartă o responsabilitate specială pentru punerea în aplicare integrală a Acordului de la Minsk, retragerea armamentului greu și a personalului, deoarece punerea în aplicare completă a Acordului de la Minsk este singura modalitate de soluționare pașnică a crizei din estul Ucrainei „, a declarat secretarul general al NATO.

Reamintim, astăzi, în timpul unei conferințe de presă la Moscova, președintele rus Vladimir Putin a confirmat prezența militară rusă pe teritoriul Ucrainei. „Noi nu am spus niciodata că acolo (în Donbas) nu există oameni care sa fie implicați în rezolvarea anumitor porbleme, inclusiv în domeniul militar, dar acest lucru nu înseamnă că există trupe regulate acolo. Observati diferenta ….” a declarat Putin.

sursa: paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *