Culinar.md

Negresă de post şi fără foc

Ingrediente:

• 1 cană migdale crude sau nucă
• 1 cană seminţe de floarea-soarelui crude
• 1 cană seminţe de dovleac crude
• 1 pumn de curmale
• cacao pudră
• puţină sare de mare
• fulgi de cocos
• esenţă de vanilie
• apă pentru a obţine o consistenţă lipicioasă

Mod de preparare:

1. Amestecă în robotul de bucătărie 1 cană de migdale crude sau nucă, 1 cană seminţe de floarea-soarelui crude, 1 cană seminţe de dovleac crude, 1 pumn de curmale, cacao pudră, puţină sare de mare, fulgi de nucă de cocos, esenţă de vanilie şi puţină apă pentru a obţine o consistenţă lipicioasă.
2. Se întinde compoziţia pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se lasă la frigider 2-3 ore, apoi se taie în batoane şi se ambalează separat în folie de plastic.
Eva.ro
 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *