Culinar.md

Negresă de post şi fără foc

Ingrediente:

• 1 cană migdale crude sau nucă
• 1 cană seminţe de floarea-soarelui crude
• 1 cană seminţe de dovleac crude
• 1 pumn de curmale
• cacao pudră
• puţină sare de mare
• fulgi de cocos
• esenţă de vanilie
• apă pentru a obţine o consistenţă lipicioasă

Mod de preparare:

1. Amestecă în robotul de bucătărie 1 cană de migdale crude sau nucă, 1 cană seminţe de floarea-soarelui crude, 1 cană seminţe de dovleac crude, 1 pumn de curmale, cacao pudră, puţină sare de mare, fulgi de nucă de cocos, esenţă de vanilie şi puţină apă pentru a obţine o consistenţă lipicioasă.
2. Se întinde compoziţia pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se lasă la frigider 2-3 ore, apoi se taie în batoane şi se ambalează separat în folie de plastic.
Eva.ro
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *