Internațional

Nepotul lui JFK: „Dacă ruşii intră în Republica Moldova, ar putea fi riscuri şi pentru România și Polonia”

Nepotul fostului preşedinte american John Fitzgerald Kennedy, Maxwell Kennedy, spune într-un interviu pentru Adevărul că Ucraina trebuie ajutată să respingă trupele ruse dacă Occidentul nu vrea ca soldații Kremlinului să intre și în alte țări.

„Legat de războiul din Ucraina, Vladimir Putin a crezut că are o armată invincibilă, iar un grup redus de luptători învinge această armată şi o duce la peste 100 de kilometri de Kiev. Cine ar fi crezut asta? E incredibil, impresionant şi minunat. Zelenski e un erou pentru americani şi toată lumea vrea să îl susţinem în toate felurile posibile. Este de apreciat şi susţinerea impresionantă pe care România o dă Ucrainei”, a spus nepotul lui JFK.

„Cred că acum SUA au capacitatea de a ajuta Ucraina, iar dacă nu o vor ajuta, Putin nu se va opri doar în Ucraina. Republica Moldova are o poziţie riscantă în zonă. Iar dacă ruşii intră în Republica Moldova, ar putea fi riscuri şi pentru România şi Polonia”, a adăugat acesta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Ma indoiesc ca pentru ROmania exista riscuri. Pentru baltici si Polonia cu siguranta indiferent unde si daca Rusia va opera acest razboi dar refacerea URSS si aducerea statelor din coroana imperiala tzarista inapoi include si Polonia si Slovacia ! RO si Rusia nu au avut afilieri decat in zona comunismului dar cultural si afectiv nu au facut si nu pot face parte din acelaesi conjucturi fiind natiuni complet diferite fara afinitati de nici un fel (nici istorice nici actuale sau de viitor). RO nu a fost nu este si nu va fi vreodata in pericol in fata Rusiei ! Problema este sa nu fie ceva din interior – o destablizare ceva dar aci sunt si altii nu numai romanii care mai vecgheaza sa nu se intample RO fiind stat NATO si UE iar schmibul de informatii reciproc este masiv !…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *