Ultima oră

Nicoale Timofti a avut o întrevedere cu secretarul general al Internaționale Socialiste

Preşedintele Timofti a salutat decizia Internaţionalei Socialiste de a-şi desfăşura reuniunea la Chişinău şi şi-a exprimat speranţa că aceasta va da un imbold reformării partidelor de orientare stîngistă din Republica Moldova.

Şeful statului a declarat că partidele din ţara noastră trebuie să continue să se alinieze la practicile democratice ale formaţiunilor politice din ţările dezvoltate, aşa încît activitatea acestora să fie în beneficiul poporului.

Secretarul general al Internaţionalei Socialiste, Luis Ayala, a afirmat, la rîndul său, că coabitarea în cadrul unei coaliţii de guvernămînt, în Republica Moldova, a unui număr de 3 partide, cu doctrine diferite, este un semnal de maturitate al clasei politice de la Chişinău.

Luis Ayala l-a asigurat pe şeful statului că Internaţionala Socialistă va susţine pe toate căile integrarea europeană a Republicii Moldova.

La întîlnirea cu preşedintele Timofti, secretarul general al Internaţionalei Socialiste a fost însoţit de prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.
 
via Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *