Moldova

Nicolae Juravschi este mulțumit de rezultatele sportivilor noștri la Rio: „O mulţime de ţări mari sunt fără medalii”

Halterofilul Alexandru Şpac a luat locul 5 în categoria de până la 77 de kilograme, iar Zalina Marghiev s-a clasat tot pe poziţia a cincea la aruncarea ciocanului. Juravschi vorbește și de singură medalie a fost cucerită de canotorul Serghei Tarnovschi, deși după scandalul de dopaj, încă nu e clar dacă medalia va ajunge în R. Moldova. Oficial însă, până se clarifică situația, țara noastră deține o medalie de bronz. 

„Dacă facem o paralelă, Portugalia tot are o singură medalie de bronz. Portugalia are o infrastructură. O mulţime de ţări mari sunt fără medalii. Noi avem două locuri de 5, noi avem un loc 7, avem locul 9, locul 10. Cu 20 de sportivi este un rezultat bun", a menţionat Nicolae Juravschi.

Membrii lotului olimpic au revenit în țară de la Rio de Janeiro. Rudele şi prietenii sportivilor au umplut sala de aşteptare a Aeroportului Internaţional din Chişinău.

În zilele lor libere sportivii moldoveni au vizitat locurile pitorești din Rio de Janeiro. Republica Moldova a fost reprezentată la Olimpiadă de 23 de sportivi.

După publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *