Moldova

Nicolai Dudoglo: Formuzal a facut business din referendumul găgăuzilor!

Pe Formuzal nu-l preocupă nici poporul, nici autonomia, nici țara. Este cel mai inconsecvent politician pe care l-a avut vreodată Găgăuzia, face business din politică și îl interesează doar venitul curat și alte dividende, spune primarul de Comrat. El se declară convins, că pe seama referendumurilor din 2 februarie 2014 Frormuzal a obținut un câștig substanțial, aducând drept dovadă faptul că imediat după eveniment acesta a dat o petrecere fastuoasă la restaurantul ”Atlantdida” pentru un grup mare de oameni. Partidipanții au fost selectați, spune Dudoglo, deși referendumul a fost o cauză a întregului popor.

Formuzal ar trebui să se mai răcorească, să înțeleagă faptul că populația Găgăuziei a votat nu pentru dânsul și el nu are mare contribuție. Electoratul din autonomie a votat pentru apropierea de Rusia și pentru statutul regiunii. Iar în privința lui Formuzal s-a votat în Adunarea Populară anul trecut, când majoritatea deputaților i-au exprimat vot de neîncredere pentru acte de furt elementar și a fost propusă demiterea lui.

Marian Lupu are tot dreptul să-l critice pe Formuzal, pentru că el l-a făcut Bașcan, după ultimele alegeri. Oare cineva în autonomie a uitat cum se ruga, stând geninchi, ca Lupu să-l recunoască drept Bașcan, să legitimeze alegerile? Lupu a mers atunci în întâmpinarea lui, iar Formuzal ulterior a tras pe sfoară PDM-ul, consideră Dudoglo, care acum este membru al Partidului Democrat. Dar, spune el, aceasta nu a fost prima trădare din partea lui Formuzal, ale cărui victime mai sunt Valerii Klimenco, Serafim Urechean, Nicolae Andronic, Mihai Ghimpu. Ultimul în această serie de trădări a pătimit Vlad Filat, care a fost protectorul lui Formuzal și l-a susținut în crearea Partidului Regiunilor, mai declară Nicolai Dudoglo.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *