Social

Nicu Popescu întreprinde două vizite de lucru în Portugalia și Italia. „Va avea întrevederi cu alți oficiali de rang înalt”

În perioada 11-15 septembrie, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), Nicu Popescu, întreprinde două vizite de lucru în Portugalia și Italia. Oficialul a comunicat că scopul deplasărilor este de a aprofunda dialogul bilateral, discuta agenda europeană și a impulsiona procesul de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană, scrie Moldova1.

„La Lisabona, voi avea întrevederi cu omologul meu portughez João Gomes Cravinho, dar și cu alți oficiali de rang înalt. La fel, va fi semnat Memorandumul de cooperare dintre Institutul Diplomatic al MAEIE și cel al Republicii Portugheze”, a precizat ministrul.

Totodată, la Roma se va întâlni cu ministrul de externe al Italiei, Antonio Tajani, și va participa la audieri în cadrul ședinței comune a Comisiilor pentru afaceri externe ale Senatului și Camerei Deputaților, iar la finalul vizitei, pe data de 14 septembrie, Popescu anunță că va avea o întâlnire cu diaspora din Italia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *