Politică

Nicu Popescu și Anatolie Nosatîi, în vizită la București: Vor discuta despre procesul de aderare a Republicii Moldova și Ucrainei la UE

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, și ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, vor participa, în perioada 12-13 aprilie, la reuniunea trilaterală a miniștrilor de Externe și cei ai Apărării ai României, Republicii Moldovei și Ucrainei, care va avea loc la București.

De asemenea, vicepremierul Nicu Popescu va avea întrevederi bilaterale cu omologul său român, Bogdan Aurescu, dar și cu cel ucrainean, Dmitro Kuleba, în cadrul întâlnirilor urmând să se discute subiecte precum securitatea regională, scrie Jurnal.md.

În acest context, vicepremierul Nicu Popescu va participa și la un panel de discuții din cadrul Conferinței pentru Securitate la Marea Neagră.

De asemenea, se va discuta despre procesul de aderare a Republicii Moldova și Ucrainei la UE, precum și despre organizarea de către țara noastră a Summit-ului Comunității Politice Europene pe 1 iunie 2023.

Oficialul moldovean va avea întrevederi și cu alți demnitari români.

Pe data de 13 aprilie, după reuniunea trilaterală, miniștrii de Externe și cei ai Apărării vor susține o conferință de presă comună, începând cu ora 15:10, ora Chișinăului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Ce caută curvele astea statalist-pobediste la București??? Olecuțî di pomanî di la „frații” români? Sâlă imensă față de tot ce înseamnă guvern și politician din pobedistanul molotovenist!!! La ăștia noțiunea de bun simț, demnitate, mândrie națională sunt inexistente. Moluștele perfecte ale „națiunii civice moldovenești”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *