Actualitate

Nina Lozan: Natalia Moloșag a murdărit imaginea Instituției Avocatului Poporului, a șifonat imaginea breselei avocaturii

Știre importantă: AP și-a anunțat demisia! Dar nu va bucurați , se poate răzgândi! Are practică!

Ca cineva și-a stricat imaginea nu-i bai!

Grav e că a stricat imaginea breslei din care a ieșit, a vorbit de rău foștii colegi avocați, fără a da nume, astfel ca i-a pus pe toți într-o oală. Breaslă care i-a dat vot de încredere și a ales-o decan. Apoi tot breaslă a REVOCAT-O pentru ilegalitati. Ieri în breafing -ul rușinos a avut tupeul să spună ca a fost revocată pentru că ar fi vrut să facă niște schimbări drastice în avocatură și colegii nu au lăsat-o. Da că dansa, fiind decan, a refuzat să convoace Adunarea generală, aceasta fiind obligația unui decan, e normal?! Adunarea în cele din urmă a fost convocată la cererea a 800 de avocați, care au revocat-o cu votul majorității absolute pentru faptul, că nu a convocat adunarea, pentru faptul ca a " umflat " cifra de delegați la adunare, incluzând în aceasta chiar și avocații decedați.

Și încă ceva. Cu câteva minute înainte de a fi revocata,dânsa și-a anunțat DEMISIA , apoi a declarat că… s-a răzgândit!

Grav este că a murdărit imaginea Instituției Avocatul Poporului!

Grav este ca a șifonat imaginea breslei avocaturii de unde a plecat în funcția de AP!

Grav este ca" integrarea" și " funcționalitatea"ei ne-a afectat pe noi,femeile!

Nu știu dacă va mai fi promovată curând vreo femeie la funcții de înaltă demnitate! Clișeul că" femeile nu pot și nu vor putea să se ridice niciodată la nivelul bărbaților ", mulțumim N.M., rămâne cu noi, femeile ii pentru cat timp, nu știm!

Asta e!

Nina Lozan este director al Centrului de Instruire a Avocaților din R. Moldova. Ea a fost aleasă în această funcție de către Consiliul Uniunii Avocaților din Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *