CSI / Rusia

Noapte agitată la Moscova: Șoigu a fost trezit pentru a fi informat că ucrainenii debarchează în Crimeea

În noaptea de 4 octombrie, teritoriul Federației Ruse a suferit un atac masiv cu drone, iar lângă Capul Tarkhankut din vestul Crimeei, ocupanții ruși au fost alarmați despre debarcare unui grup de atac ucrainean, raportează Ministerului Apărării al Federației Ruse.

„În noaptea de 4 octombrie, încercările regimului de la Kiev de a efectua atacuri teroriste asupra obiectivelor de pe teritoriul Federației Ruse au fost oprite. 31 de vehicule aeriene ucrainene fără pilot au fost interceptate și distruse prin mijloace obișnuite de apărare aeriană, peste teritoriul regiunilor Belgorod, Bryansk și Kursk”, se arată în mesaj, scrie Ziare.com.

De asemenea, Ministerul rus al Apărării a informat că în partea de nord-vest a Mării Negre, avioane rusești au tras asupra unei ambarcațiuni militare și a 3 hidrocicluri ucrainene, care încercau să ajungă în zona Capului Tarkhankut.

Astfel, potrivit canalului SHOT, ucrainenii au încercat să pătrundă pe teritoriul Crimeei în apropierea satului Olenivka, îndreptându-se spre Capul Tarkhankut. La ora două dimineața, ocupanții ar fi descoperit 4 obiecte: 1 barcă și 3 jet ski-uri, în urma unui atac respins.

„Nu au existat răniți sau decese din partea personalului Serviciului de Frontieră”, se arată în mesaj.

La momentul publicării materialului, comandamentul Marinei și al Armatei Ucrainene nu au comentat oficial informațiile rușilor despre încercarea de a debarca un asalt amfibiu în Crimeea ocupată.

Anterior, Federația Rusă a anunțat că ucrainenii ar fi încercat să pătrundă în regiunea Bryansk. Grupul de sabotaj și informații era format din zece persoane cu puști de asalt Kalashnikov.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *