Actualitate

Noi detalii în dosarul corupției de la Centrul Republican de Diagnosticare Medicală. Șapte persoane au fost reținute în urma perchizițiilor

Încă trei persoane au fost reținute în urma perchezițiilor CNA și a procurorilor anticorupție la Centrului republican de diagnosticare medicală (CDRM), în total șase persoane fiind reținute până acum.

Printre persoanele reținute sunt medici atât de la CDRM cât și de la clinici private.

A fost reţinut şeful Secţiei radiologie şi tomografie computerizată a Centrului republican de diagnosticare medicală. Acesta urmează să fie escortat la sediul CNA pentru audieri.

Totodată surse ale Deschide.MD spun că mai sunt reținute încă două persoane. În aceste clipe, au loc percheziţii şi la Institutul de Ftiziopulmunologie, dar şi la filiala unei bănci comerciale din capitală.

PA și CNA au descins la Centrul Republican de Diagnosticare Medicală. În aceste momente se fac percheziții în mai multe secții din cadrul instituției.

„Centrul Naţional Anticorupţie şi procurorii efectuează, la această oră, percheziţii la Centrul Republican de Diagnosticare Medicală şi la unele clinici private. Scopul acţiunii este documentarea unei scheme infracţionale în care ar fi implicaţi mai mulţi angajaţi ai CRDM şi medici din alte instituţii medicale. Revenim cu amănunte pe parcursul desfăşurării operaţiunii”, a declarat pentru Deschide.MD ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi.

Sursa: deschide.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *