Actualitate

Noi facem TIMPUL – Svetlana Conev

A copilărit în satul Lozova, Strășeni, localitate pitorească situată în inima codrilor. În anii de gimnaziu a înțeles, grație profesoarei sale, Ana Profir, cât îi este de dragă limba și literatura română. Și-a adus aproape de suflet poezia, mai întâi recitând la orele de dramaturgie, iar mai târziu prin mici încercări de a scrie versuri. În 2006 a absolvit Liceul Teoretic „Mitropolit Nestor Vornicescu”, din satul natal. Apoi, din pasiunea pentru cuvânt, a decis să urmeze Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității de Stat din Chișinău, iar prima experiență jurnalistică a avut-o scriind pentru un ziar local.

A venit la TIMPUL în primăvara lui 2009 pentru practica de licenţă şi a rămas aici în pofida emoţiilor care mai persistau şi o făceau să tresară la fel ca şi în prima zi, la şedinţa de planificare, de la privirea serioasă a redactorilor. În paralel, a făcut și masteratul în Științele Comunicării.
De când face parte din echipa ziarului se simte responsabilă față de fiecare cititor, ceea ce o determină să asculte atent, să înţeleagă şi să găsească un răspuns pentru fiecare întrebare, unul care să nu dezamăgească.

Svetlana adoră soarele, marea albastră, dulcele și, în special, copiii, de aceea timp de șase ani, în fiecare săptămână, desemnează unui copil titlul de „Miss sau Mister TIMPUL Copiilor”.

„Aici e mediul care îmi place şi care simt eu că mi se potriveşte. Dacă nu-mi doresc să fiu descoperită, mă fac nevăzută printre grijile altora, dacă trebuie, învăţ să fiu persoana de care e nevoie.”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *