Eveniment

Noi nu suntem tâmpiți! Nu vă credem!

Iată un caz care m-a dat gata. În urma percheziţiei de la guvern, în biroul de serviciu al secretarului general adjunct al Cancelariei de Stat, Eduard Bănăruc, au fost depistate şi ridicate 40.700 de dolari, 1.580 de euro şi 24.540 de lei. Bănăruc susţine că banii găsiţi în biroul său de ofiţerii CNA îi aparţin și că sumele „provin din două evenimente pe care le-am avut în ultima perioadă (nunta şi cumetria fiicei mele), iar o parte din aceşti bani reprezintă un cadou din partea părinţilor şi rudelor”. Convingător, nu? Fiica a făcut nuntă, apoi cumetrie, apoi părinții și rudele i-au făcut cadou bani, iar el i-a luat și i-a adus repede la guvern… Ca să-i arate cui? Lui Bodiul? Lui Filat? 

… Vă închipuiți ce imagine de cretinoizi și debiloizi terminați avem noi în ochii lor, dacă își permit să ne prostească cu asemenea brașoave? Eu nu-l cred. Să i-o spună mutului și șefului. Și, vă rog, nu-mi amintiți de principiul prezumției nevinovăției.

Mă gândesc de unde a apărut, dom`le, fauna asta de parveniți cu fumuri de boiernași care învârt milioane și care ne nechează batjocoritor de după geamurile fumurii ale Jeep-urilor negre?

Poate declanșăm o campanie națională cu genericul: „Noi nu suntem tâmpiți. Nu vă credem”!

(Un cititor revoltat)
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *