Actualitate

Noi performanțe pentru Moldova la Campionatul European de taekwondo WT. Ce rezultate au adus sportivii moldoveni

Cook s-a clasat pe locul doi în categoria de greutate de până la 80 de kilograme după ce a pierdut în finală în faţa rusului Maxim Hramţov. În sferturi, Aaron Cook l-a învins cu scorul de 26:12 pe francezul Ismael Bouzid, iar în semifinale a trecut de Denys Voronovskyy (Ucraina).

Aceasta este a doua medalie la Camionatele Europene obținută de britanicul Aaron Cook pentru Moldova. El a mai reuşit o performanţă în anul 2016, când a cucerit medalia de bronz.

Aaron Cook reprezintă ţara noastră din 2015 şi este unul dintre cei mai buni luptători de taekwondo din lume. În anii 2015 şi 2017, Aaron Cook a fost desemnat cel mai bun sportiv al Moldovei de către Asociaţia Presei Sportive din Moldova.

La Europenele de taekwondo din Kazan, Moldova a fost reprezentantă de 7 sportivi. Stepan Dimitrov a urcat pe podium, cucerind bronzul în categoria 58 kg. În aceiași categorie de greutate, Serghei Uscov a ocupat locul V. O performanţă asemănătoare a reuşit şi Ana Ciuchitu, care s-a clasat pe locul V în categoria 62 kg. Tatiana Ţâmbălari, Cristin Cilibiu şi Vadim Dimitrov au avut o evoluţie modestă, cedând adversarilor săi în primele lupte.

Sursa: curentul.mdLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.