Actualitate

Noi provocări în Donbass: Militarii au deschis focul din arme antiaeriene în direcția Lugansk

În special, în direcția interzisă Luganskoe 120- și 82 mm mortar, lansatoare de grenade și ocupanților tras la noastre lângă Trinity fortificații. De asemenea mortarele calibrului de 82 mm au fost folosite de inamicul nu departe de Popasnaya și de trei ori în zona Novoaleksandrovka. În plus, sub foc de grenade propulsate de rachete și mitraliere grele erau apărătorii Novozvanovki, și anti-aeronave și arme de calibru mic – Novoselovka.

În direcția Donetsk, morții de 120 mm au fost folosiți de ocupanți în poziții ucrainene lângă Vodian și mortar de 82 mm lângă mina Butovka. Ca grenade propulsate de rachete, mitraliere grele și oameni înarmați au deschis focul de arme mici pe apărătorii Verhnetoretskogo, apă, Gnutova, Kamenka, Avdeevka, Mine „Butovka“ și Talakovki. De-calibru mare mitraliere au fost trase pe punctele noastre forte in regiunea Pavlopolya, Marinka și Lebedinsky, arme de calibru mic – sub Nevel’skoi, Pavlopolem, Lebedinsky și tehnolog alimentar, și în apropiere de Krasnogorovka Marinka și foc lunetist a fost încercat.

Ca urmare a efectuării misiunilor de luptă, patru militari ucraineni au fost răniți, un alt soldat a primit o traumă militară. Militarii răniți au fost duși la instituțiile medicale unde au primit asistența medicală necesară.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *