Timpul Liber

Nostradamus, predicție terbilă despre cel de-al treilea război mondial

Se spune că Nostradamus a prevăzut corect războiul din Ucraina. Ei bine, el a făcut unele previziuni și cu privire la cel de-al treilea război mondial, în 2023. În timpul vieții sale, astrologul a făcut mai multe profeții despre unele evenimente mondiale majore care s-au adeverit.

Nostradamus era de părere că actualul conflict armat din Europa de Est ar putea declanșa un „mare război”. Într-un catren, faimosul astrolog și vizionar scria: „Șapte luni ale Marelui Război, oameni morți din cauza răutății. Rouen și Evreux nu vor cădea în mâinile regelui”.

Așa se face că mulți dintre adepții francezului credeau că acesta ar putea face referire la un conflict mondial, după declanșarea invaziei în Ucraina. Totuși, orașul Rouen din Franța s-ar părea că nu ar fi afectat direct. În plus, Nostradamus a scris și despre un „foc ceresc asupra edificiului regal”. Despre această profeție, mulți cred credeau că face referire la „sfârșitul vremurilor” sau la debutul unei noi ordini mondiale.

Ipoteza astrologului vine în mijlocul unei serii de profeții și vorbește despre cum, unde și când s-ar putea sfârși lumea pe care o cunoaștem azi. Pentru 2022, Nostradamus a prezis un război în Europa, însă făcea referire la capitala Franței, potrivit interpretărilor. Într-un alt catren de-al său, astrologul scria: „În jurul orașului mare / Vor fi soldați găzduiți de câmpuri și orașe”.

Unele dintre cele mai celebre predicții a lui Nostradamus

Printre cele mai celebre profeții ale lui Nostradamus se numără ascensiunea la putere a lui Hitler, cel de-Al Doilea Război Mondial, atacul terorist din 11 septembrie, inventarea bombei atomice și Revoluția Franceză. Ei bine, toate acestea au fost interpretate ca fiind corecte.

Mai mulți utilizatori ai rețelelor sociale au lansat informația că predicția de mai sus exista încă din anul 1551. Cum era de așteptat, informația desigur a devenit virală și a trezit interesul multora, potrivit avantaje.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *