Istorie

Nostradamus a prezis mare război în 2023. Când va începe războiul nuclear

Lumea a trecut cu siguranță prin evenimente seismice în ultima vreme, dar cum ar putea evolua lucrurile în 2023? Unele indicații pot fi găsite în scrierile fabuloase ale astrologului francez Nostradamus. Cel mai faimos clarvăzător din istorie, Nostradamus a fost creditat cu preziceri de la ascensiunea lui Hitler până la atacurile de la 11 septembrie 2001, iar lucrările sale sunt încă consultate de milioane de oameni din întreaga lume.

Predicțiile sale, publicate în cartea sa din 1555, Les Propheties, au fost scrise în versuri cunoscute sub numele de quatrains. Ele nu fac referire la ani specifici și sunt, fără îndoială, dificil de interpretat. Acestea fiind spuse, ar putea exista câteva indicii care să cartografieze modul în care se pot desfășura lucrurile în viitorul apropiat, scrie hystori.co.uk

Un mare război
Unii susțin că Nostradamus a prezis ascensiunea lui Adolf Hitler, dar a prezis, de asemenea, că un mare război va avea loc în 2023. Întorcându-ne la catrenele lui Nostradamus, un rând iese în evidență în mod deosebit: „șapte luni mare război, oameni morți din cauza răului”.

Dacă această profeție este într-adevăr legată de epoca noastră actuală, ar putea exista o slabă pată de argint conținută în cuvintele ‘șapte luni’. La urma urmei, acest interval de timp relativ îndelungat sugerează un război mai mult convențional, mai degrabă decât distrugerea mutuală asigurată a unui armaghedon nuclear total.

Sfârșitul visului pe Marte
Magnatul tehnologic devenit antreprenor spațial Elon Musk nu s-a temut să facă predicții îndrăznețe cu privire la momentul în care omenirea ar putea pune în sfârșit piciorul pe Marte. În martie 2022, el a sugerat anul 2029 ca fiind anul în care astronauții vor face acest al doilea salt uriaș. Dar s-ar putea ca Nostradamus să toarne apă rece asupra unor astfel de aspirații îndrăznețe cu replica sa criptică: „lumina lui Marte se va stinge”?

Aceasta face parte din același catren care conține profeția „marelui război” de șapte luni, ceea ce implică faptul că atât conflictul, cât și întunecarea fanteziilor umanității axate pe Marte vor avea loc în același an calendaristic. Rămâne de văzut dacă Nostradamus spune că cei ca Musk au luat-o înaintea lor sau dacă o calamitate astrologică mai complexă se află asupra noastră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *