CSI / Rusia

Noul președinte al Ucrainei promite: Duşmanii poporului ucrainean nu vor scăpa nepedepsiţi

"Încă nu putem confirma aceste informaţii, dar suntem preocupaţi de faptul că separatiştii continuă să aibă acces la arme sofisticate şi la asistenţă externă", a menţionat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Jay Carney.

Declaraţiile de la Casa Albă vin după ce ieri, 14 militari, printre care şi un general, au murit după ce separatiştii proruşi au doborât un elicopter în apropierea oraşului Slaveansk. Aparatul de zbor transporta provizii pentru soldaţi. Cu toate acestea, reprezentanţii Gărzii Naţionale afirmă că sunt 12 morţi şi că au fost lichidaţi toţi teroriştii implicaţi în operaţiunea de distrugere a aparatului de zbor.

"Sunt convins că forţele noastre armate şi agenţiile de securitate vor reuşi să scape de toţi teroriştii. Toţi criminalii finanţaţi de Federaţia Rusă vor fi distruşi şi vor ajunge în faţa instanţei! Glorie Ucrainei!", a declarat preşedintele interimar al Ucrainei, Alexandr Turcinov.

În oraşul Ivano-Frankovsk, autorităţile au decretat trei zile de doliu. Trei militari morţi sunt originari din această localitate. 

sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *