ActualitateROMÂNIA

NU am promis apă caldă bucureștenilor!

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, declară că nu a promis niciodată în campania electorală din 2020 că a doua zi după ce va deveni primar bucureştenii vor avea apă caldă şi a precizat că a explicat şi atunci că problema termoficării este una complicată, care se rezolvă doar schimbând conducte.

Nicuşor Dan a fost întrebat joi, la B1 TV, dacă regretă promisiunea că a doua zi după ce va deveni primar general al Capitalei bucureştenii vor avea apă caldă.

“Nu am făcut niciodată această promisiune. Dimpotrivă, în toate, că am fost în zeci de emisiuni în campania electorală, am spus că problema termoficării este una complicată care se rezolvă în timp, schimbând conducte. Noi am schimbat în trei ani conducte cât au schimbat alţi primari în 30 de ani”, a declarat Nicuşor Dan.

USR-PLUS, formaţiune care l-a susţinut pe Nicuşor Dan, a avut în campania electorală pentru alegerile locale din 2020 afişe cu mesajul ”Imaginează-ţi ziua de luni 28. A câştigat Nicuşor Dan. Vei putea face duş”, alegerile având loc în 27 septembrie.

Un alt afiş avea mesajul ”Vă promitem apă caldă. Nici nouă nu ne vine să credem că e nevoie să promitem aşa ceva”.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Nicusor s-a ales cu porecla Frigusor Dan. A demonstrat ca un intelectual nu poate fi neaparat un bun gospodar si nu e o conditie esentiala. Sa fii gospodar presupune sa fii bun organizaor, sa ai o perspectiva de ansamblu, sa ai putere de munca si inca multe. Frigusor nu le-a dovedit. De fapt nici un primar dupa 90 nu le-a dovedit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *