ActualitateROMÂNIA

‘Nu mă compar cu Mama Omida, dar am anticipat corect. Doctorul este pa!’

Verdictul lui Ludovic Orban după „ruperea” coaliției: „Nu mă compar cu Mama Omida, dar am anticipat corect. Doctorul este pa!”

Liderul Forța Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, susține că șansele lui Nicușor Dan pentru cursa alegerilor locale din București tocmai au crescut prin retragerea lui Cătălin Cîrstoiu.

„Cu un ochi râd, cu unul plâng. Râd, pentru că nu mă pot abține când îi văd cât de caraghioși, cât de penibili sunt. Plâng cu un ochi pentru că mă gândesc că biata țară este pe mâna lor și este în pericol să mai rămână încă 4 ani sub acest stigmat al prostiei și hoției. Se vede totuși și o veste bună în acest spectacol grotesc al comasaților: Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei. Victorie care poate să însemne începutul sfârșitului pentru struțocămilă”, a spus Ludovic Orban, pe pagina sa de Facebook.

„Nu mă compar cu Mama Omida, dar am anticipat corect în postarea de acum 10 zile că doctorul este pa.

Nu mă uit deloc la A3. Voi face totuși o excepție în zilele următoare. Doar ca să mă lămuresc cum va rezolva Varanul dilema în care se află: rămâne cu Piedone sau se întoarce la Firea?”, a mai adăugat fostul premier.

Context

După ore și ore de discuții și negocieri Coaliția PSD PNL a decis retragerea candidaturii lui Cătălin Cârstoiu și depuneri de candidaturi separate la funcția de primar general al Capitalei. La fel și liste separate de consilieri pentru Consiliul General al Municipiului București (pe larg despre propunerile partidelor, aici).

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, reacționează la decizia coaliției PSD-PNL (vehiculată deocamdată „pe surse”) de a renunța la medicul Cătălin Cîrstoiu. În condițiile în care PSD și PNL ar urma să aibă candidați separați la Primăria Capitalei, Nicușor Dan transmite un mesaj cu o notă de sarcasm.

„Astăzi, de ziua Sfântului Gheorghe, anunț toți oamenii buni că mergem împreună înainte și doar înainte!” – Este primul mesaj al lui Cristian Popescu Piedone, după retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu din poziția de candidat PSD-PNL la Primăria Capitalei (pe larg, aici).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. “….mergem împreună înainte și doar înainte !”
    Probabil ca la fel ca si inainte de alegeri !
    C.P.P anticipeaza corect. Capat De Drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *