Atitudini

Nu mă lăsați să mor de curiozitate!

Pornind de la aceste premise, Procuratura generală (ua, ce groaznic sună!) a deschis un dosar penal pe acest fapt, ceea ce înseamnă că toți cei ce se fac vinovați de inițierea și desfășurarea anticonstituționalului referendum vor răspunde în fața Supremei Legi pentru cea mai gravă crimă în fața țării și a poporului.

Cine ar fi acei care ar trebui să răspundă? Bașcanul M. Formuzal (membru al guvernului RM), deputații din Adunarea Populară a Găgăuziei (membri ai partidului de guvernământ), deputații I. Dodon și deputații PCRM care au participat la pregătirea referendumului… Dacă Procuratura generală va fi atentă, ar mai putea să găsească și alți vinovați, tot fețe înalte din lumea bună.

Se vede că știe Dodon ce știe, dar nu s-a speriat de Procuratura generală și a spus că pilda haiducilor de la Comrat va fi urmată de ortacii lor din Bălți și Drochia, precum și din alte raioane ale RM.

Președintele parlamentului I. Corman ne-a asigurat că deși „aceşti deputaţi se ascund sub imunitatea parlamentară, vor fi traşi la răspundere conform legii", iar premierul I. Leancă e convins că ” ceea ce a fost duminică la Comrat este o sfidare a legii".

Dacă-i așa, ar trebui să ne așteptăm la un proces răsunător împotriva unei grupări antinaționale și antistatale, formată din politicieni de primă mărime, acuzați de crima de înaltă trădare – violarea integrității teritoriale a țării…Se va întâmpla așa ceva?

Când? Hai, vă rog, nu mă lăsați să mor de curiozitate…

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *