ActualitateROMÂNIA

Nu răspunde la telefon, atitudine arogantă, PNL i-a dat un cec în alb

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a declarat joi, la Digi24, că Nicușor Dan a dezamăgit liberalii care l-au susținut în 2020 să obțină mandatul de primar general pentru că în patru ani „nu a făcut ce a promis și nu a schimbat orașul”.

„Nu doar l-am votat, i-am făcut și campanie, a fost decizia PNL să promovăm o alternativă, din păcate a fost o dezamăgire deși trei ani și jumătate a avut sprijin necondiționat în Consiliul General. Bucureștiul avea nevoie de o schimbare pentru că nu administrația de atunci nu livrare o schimbare. Nu se simte acum că s-a schimbat în bine Bucureștiul.

I-am dat un cec în alb lui Nicușor Dan, a avut toate premisele pentru a reuși, ne-am dat seama că nu poate să schimbe orașul în bine. Pentru noi era bine să putem spune că a fost un primar excepțional, eu ca cetățean am considerat că am această obligație să prezint bucureștenilor o alternativă de dreapta, autentică, liberală. Tocmai că am fost de bună credință, i-am votat practic toate proiectele. Știți bine că la un moment dat PNL i-a înaintat un decalog și a răspuns într-un mod pe care nu l-am considerat convingător, e public. Peste 70% au spus că Nicușor nu merită susținerea PNL”, a declarat Burduja.

„O să-i atac pe toți că nu au făcut ce trebuia pentru oraș”

Burduja spune despre Nicușor Dan că, deși e un activist civic foarte bune, nu a livrat performanțe.

„Eu nu atac pe Nicușor Dan sau pe Gabriela Firea. Eu sunt o alternativă de schimbare a Bucureștiului. Dacă o luați așa, o să-i atac pe toți că nu au făcut ce trebuia pentru oraș, nu au creat locuri de muncă pe măsura valorii economice a Bucureștiului. Când vine vorba de calitatea administrației suntem ultimii. Primarii și-au bătut joc de acest oraș. Domnul Nicușor Dan e un activist civic foarte bun, dar nu a livrat performanțe, nu are un proiect european accesat, să-l fi scris, să fi obținut bani și să-l fi implementat. Nu este un primar performant și nu e un atac la persoană. Suntem datori să le spunem bucureștenilor adevărul”, a mai spus șeful PNL București.

„Nu răspunde la telefon”

BBurduja îl acuză pe Nicușor Dan că nu este un om de echipă și că refuză dialogul, deși, susține el, ca „primar trebuie să ai o dezbatere”.

„Eu sunt un om de dialog și de echipă, toți știu asta. Dar ai nevoie de doi pentru tango. Domnul Nicușor Dan nu e om de dialog, nici de echipă. Nu răspunde la telefon, nu-mi răspunde nici mie, nici domnului Ciprian Ciucu. Problema e această atitudine incorectă, i-aș spune arogantă – ești în democrație, ești primar trebuie să ai o dezbatere. Dânsul nu e om de dreapta și vă dau un exemplu – în fiecare lună bucureștenii plătesc facultății de drept pentru Nicușor Dan refuză să pună în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă. Ca om de dreapta nu poți să încalci proprietatea privată”, a mai spus liberalul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *