CSI / RusiaRăzboi

„Nu sperați. Așteptați!” Medvedev respinge informațiile precum că Rusia este în criză de rachete și vehicule blindante

Fostul preşedinte al Rusiei, Dmitri Medvedev a declarat, luni, pe canalul său de Telegram, că producţia militară rusă de arme şi echipamente este în creştere, relatează Hotnews.

Medvedev, un aliat fidel al lui Vladimir Putin, a reacţionat la rapoartele recente ale analiştilor occidentali din domeniul apărării care sugerează că Rusia este în criză de rachete şi vehicule blindate de care are nevoie pentru a-şi continua invazia în Ucraina.

„Citind analizele inamicilor, am întâlnit în mod repetat declaraţii potrivit cărora echipamentele militare şi armele din Rusia se vor epuiza în curând. Ca şi cum totul a fost deja epuizat” a declarat Medvedev.

„Nu speraţi! Producţia de arme şi echipamente speciale este în creştere, de la tancuri şi tunuri la rachete de înaltă precizie şi drone. Aşteptaţi!”, a adăugat acesta.

De asemenea, luni, Medvedev a adăugat că în urma instrucţiunilor date de Putin, a avut loc o verificare de control a producţiei de tancuri la corporaţia Uralvagonzavod din Nijni Tagil, care este cel mai mare producător rus de vehicule blindate, relatează sursa citată.

„Au fost discutate aspecte legate de accelerarea livrării de echipamente către trupe pentru a fi utilizate în timpul operaţiunii militare speciale” a mai declarat fostul președinte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *