Social

NU VĂ PANICAȚI!  La Centrul de instruire militară din Bălți se vor desfășura trageri de luptă din aruncătoare de bombe

Militarii din cadrul Brigăzii Infanterie Motorizată „Moldova” vor desfășura trageri de luptă din aruncătoare de bombe, calibru 82 mm, la Centrul de instruire militară al unității din municipiul Bălți. Antrenamentele vor avea loc miercuri, 7 decembrie și fac parte din planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2022, scrie TV8.

„În acest context, informăm cetățenii municipiului Bălți, că începând cu ziua de marți, 6 decembrie, vehiculele implicate în aceste instruiri se vor deplasa din Brigada Infanterie Motorizată „Moldova” spre poligon”, comunică Ministerul Apărării R. Moldova.

De asemenea, reprezentanții ministerului roagă locuitorii orașului Bălți să nu se îngrijoreze atunci când vor observa pe parcursul următoarelor zile, unități de transport ale Armatei Naționale deplasându-se pe străzi.

„Îndemnăm cetățenii să se abțină de la distribuirea imaginilor cu tehnica militară în spațiul online, pentru a nu genera dezinformări. Împreună prevenim dezinformarea!”, au mai scris reprezentanții Ministerului Apărării, într-un comunicat pe Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *