Actualitate

NU vă panicați! Tehnica militară de transport pe străzile Chișinăului- Ministrul Apărării vine cu precizări

În legătură cu apariția în mediul online a secvențelor video în care sunt surprinse unități de tehnică militară de transport, deplasându-se pe timp de noapte pe străzile municipiului Chișinău, Ministerul Apărării a venit cu unele precizări, transmite Realitatea.md.

„Confirmăm că unitățile de transport sunt din dotarea Armatei Naționale și se deplasau de la centrele de instruire la locul de dislocare permanent. Tehnica respectivă a participat în perioada septembrie-octombrie curent, la exercițiile multinaționale „Scutul de Foc 2022” și „JCET 2022”, care au avut loc la poligoanele Armatei Naționale și despre care Ministerul Apărării a informat societatea”.

Astfel, conform notei informative emise de Ministerul Apărării, în perioada următoare sunt planificate deplasări de unități de tehnică și în alte garnizoane.

În context, cetățenii sunt rugați să nu se îngrijoreze atunci când observă vehicule militare deplasându-se pe drumurile naționale, și să se abțină de la plasarea imaginilor în spațiul online, pentru a nu genera interpretări.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *