CSI / RusiaRăzboi

„Numai o națiune căreia nu-i pasă de propriul popor și-ar putea trimite oamenii săi să fie carne de tun”. Wallace încurajează Ucraina să mențină presiunea împotriva Rusiei

Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, încurajează Ucraina să mențină presiune împotriva Rusiei și să continue atacurile asupra forțelor lui Putin, care sunt slab pregătite, pe parcursul lunilor de iarnă, potrivit The Daily Beast.

„Având în vedere avantajul pe care ucrainenii îl au în ceea ce privește echipamentul și calitatea trupelor față de rușii demoralizați, slab pregătiți și slab echipați, ar fi în interesul Ucrainei să mențină ritmul pe parcursul iernii”, a declarat Wallace.

„Ei au 300.000 de bucăți de echipament de război pentru iarnă, de la comunitatea internațională”, o cerință crucială pentru orice ofensivă în sezonul rece.

Totodată, ministrul britanic al Apărării a lăudat trupele armate ucrainene pentru că au șocat lumea prin faptul că și-au arătat propriul curaj și abilitățile, precum și deficiențele uriașe asupra ocupanților ruși.

El a mai sugerat că acesta este momentul ca Ucraina să își valorifice avantajul, subliniind dezastrul din rândul armatei rusești, într-un interviu în exclusivitate pentru The Daily Beast.

„O unitate rusă a fost desfășurată recent fără mâncare, fără șosete și fără prea multe arme. Acest lucru este catastrofal pentru cel care merge pe câmpul de luptă. Ei sunt o mașină de tocat carne, îi bagă în mașina de tocat carne, și folosesc cantități masive de artilerie.

Numai o națiune căreia nu-i pasă de propriul popor ar putea trimite 100.000 dintre oamenii săi să fie morți, răniți sau să dezerteze”, a mai declarat Ben Wallace.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *