Tendințe

Nunta romantică: Ceva albastru, ceva împrumutat, ceva vintage

Vintage este de regulă asociat cu anii 1920, ’30 şi ’40 – o eră pornind de la Art Deco şi glamourul de la Hollywood, până la Frank Sinatra, Jazz şi Swing. Stilurile de odinioară oferă o eleganţă atemporală, cu care nunţile moderne pot dificil să concureze. Nimic nu ar putea fi mai încântător decât dantela vintage, perle şi culori cu tentă antică în combinaţie cu flori, tort, rochii de domnişoare de onoare sau orice al detaliu din decor.

Dacă îţi plac anii ’20, poţi organiza o nuntă cu tema Art Deco! Poţi introduce pene în buchetele de flori; poţi opta pentru o coafură în stilul anilor ’20; alege şiruri de perle sau cercei gen picătură de argint; crea invitaţii de nuntă cu tema Art Deco; sau poţi pune pe mese cupe de Martini care să conţină mărturii de nuntă.

Pentru o abordare mai subtilă, alege un element, cum ar fi o anumită culoare sau de detaliu, şi foloseşte-l la întreaga temă a nunţii tale. De exemplu, dacă îţi place dantela, ai putea avea buchetul de mireasă legat cu dantelă antică, înfăşurată elegant în jurul cozilor; dantelă adăugată la tortul de nuntă sau dantelă în rochia de mireasă.

Poţi fi evidentă sau subtilă în detalii, dar cel mai bine e să alegi o paletă de culori potolită – maroniu, roz prăfuit, verde-salvie, aur antic şi crem cald. Asigură-te că vei alege una sau două culori complementare pentru a se potrivi cu rochia de mireasă.

Iar ca să intri în atmosfera anilor „vintage”, uită-te la poze cu Grace Kelly, citeşte Marele Gatsby sau Patul lui Procust şi ascultă jazz.

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *