Externe

O acrobată a murit după ce partenerul ei a scăpat-o (VIDEO)

O acrobată chineză a murit după ce a căzut în gol în timpul unui spectacol.

Femeia, supranumită Sun, a căzut în timpul unui spectacol de trapez zburător în orașul Suzhou din provincia centrală Anhui.

Imaginile distribuite online arată cum gimnasta cade pe o scenă dură după ce o rutină a mers prost cu partenerul ei de acrobație, care este și soțul ei.

Doamna Sun a căzut de la o înălțime semnificativă după ce acesta nu a reușit să o prindă cu picioarele în timpul unei acrobații.

Ea a fost dusă la spital, unde eforturile medicilor de a-i salva viața au eșuat. Popularul site de știri The Paper a relatat că ea lasă în urmă doi copii.

Oficialii spun că este în curs de desfășurare o anchetă privind incidentul.

Potrivit The Paper, doamna Sun și soțul ei, supranumit Zhang, lucrau împreună de mai mulți ani și făceau deseori spectacole fără centuri de siguranță “de dragul de a arăta bine”.

Imaginile filmate au îngrozit oamenii din China și, deși utilizatorii rețelelor de socializare din această țară au recunoscut că acrobațiile presupun un nivel ridicat de risc, ei și-au exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la măsurile de siguranță laxe din industrie.

Unii de pe rețeaua de socializare Weibo au comentat că au văzut spectacole similare desfășurându-se în țară fără covoraș sau plasă de siguranță și cer o mai bună reglementare în industrie.

De asemenea, a existat o dezbatere semnificativă în mass-media cu privire la cine este de vină.

Departamentul local de Cultură și Turism a declarat că trupa de actori din spatele actului nu a obținut suficiente aprobări pentru a efectua acest act și că aceasta va fi “tratată în consecință”.

The Paper a distribuit imagini de arhivă ale cuplului, care sunt adesea văzuți făcând cascadorii la altitudini mari și bazându-se pur și simplu pe forța celuilalt pentru a supraviețui.

Publicația spune că decizia de a nu folosi centuri de siguranță s-a întins de la faptul că lucrau într-o industrie “foarte competitivă”, ei câștigând “relativ mai mulți bani” prin efectuarea unor numere mai riscante.

Sursa BBC

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *