Actualitate

O adolescentă de 19 ani, violată în plină zi, în sectorul Botanica. „Maniacul sexual” nu este la prima infracțiune

La începutul acestei săptămâni curente, un individ a fost reținut de ofițerii de investigații din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, după ce acum aproximativ zece zile, în plină zi a atacat o adolescentă de 19 ani și a violat-o într-o fâșie forestieră din sectorul Botanica. Anterior, individul a petrecut un deceniu după gratii pentru că a violat un minor, iar după ce a ieșit de după gratii ar fi hărțuit sexual mai multe femei în sectorul Botanica al Capitalei, susțin sursele Deschide.MD apropiate anchetei.

Individul în vârstă de 29 de ani care, în seara zilei de 17 Iulie curent, pe o potecă dintr-o fâșie forestieră care face legătura dintre cartierul din proximitatea Aeroportului Internațional Chișinău și orășelul Codru, a atacat și violat o tânără de 19 ani.

Fata se ducea să se întâlnească cu iubitul său, iar tipul a urmărit-o și a tras-o în pădure unde a violat-o, după care a fugit. După ce a scăpat din mâinile agresorului, tânăra i-a spus iubitului său despre clipele de coșmar prin care a trecut, iar acesta a alertat poliția.

Ulterior, în baza descrierei făcute de către victimă, oamenii legii au făcut potretul robot al indivdului, iar luni, 25 Iulie, angajații Direcției de Poliției a mun. Chișinău, după o săptămână de căutări, au reușit să-l încătușeze pe suspect.

Sursa citată susține că individul, la ai săi 29 de ani, nu este la prima infrancțiune cu caracter sexual. Anterior acesta s-a aflat după gratii timp de zece ani după ce a comis un viol cu acțiuni perverse asupra unui minor. Acesta a fost elibert din pușcărie în anul 2019.

Conform surselor din cadrul Poliției Capitalei, de când a ieșit din instituția de detenție, mai multe femei au sesizat IP Botanica despre faptul că, în aceeași regiune unde a fost violată tânăra, individul le ajungea din urmă, le apuca de mâini și începea să se masturbeze.

Miercuri, 27 iulie, individul a fost escortat la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, unde pe numele său a fost eliberat un mandat de arest pentru 30 de zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *