Social

O angajată a Serviciului Vamal a decedat în urma unui accident rutier

O angajată a Serviciului Vamal și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs la sfârșitul verii acestui an. Dorina Panfil activa în calitate de inspector superior în cadrul postului vamal Giurgiulești, Biroul Vamal Sud.

Accidentul rutier s-a produs în data de 24 august 2022, la ora 06:15, pe traseul Comrat – Giurgiulești, în rezultatul căruia au avut de suferit 7 funcționari vamali, care se îndreptau la serviciu, spre postul vamal Giurgiulești-Galați. În toată această perioadă medicii au luptat pentru viața Dorinei Panfil, dar nu au reușit să o salveze, transmite Știri.md.

Dorina Panfil în vârstă de 38 de ani, ultimii 5 dintre aceștia dedicându-i activității în cadrul Serviciului Vamal, unde s-a bucurat de un respect deosebit din partea colegilor. Potrivit Serviciului Vamal, în toți acești ani s-a remarcat prin înalte calități morale și profesionale, fiind o funcționară responsabilă, empatică, modestă și cumpătată.

Serviciul Vamal a exprimat sincere condoleanțe în aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie și rude.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *