Social

O delegație a Poliției din Germania în vizită de lucru la Inspectoratul General al Poliției. Despre ce au vorbit

O delegație a Poliției din Landul Bavaria al Ministerului Federal de Interne al Germaniei a efectuat o vizită de lucru la Inspectoratul General al Poliției (IGP), informează Grupul Media pentru Știri de Securitate privind Summitul Comunității Politice Europene.

Pe parcursul a două zile, conducerea Inspectoratului General al Poliției (IGP) în comun cu șefii subdiviziunilor specializate au pus în discuție cu reprezentanții delegației diverse măsuri eficiente și strategii de organizare utilizate de partenerii germani pentru securitate, potrivit Radiomoldova.

Obiectivul general al misiunii a constituit stabilirea priorităților de cooperare și acordarea suportului necesar Poliției Republicii Moldova în vederea îmbunătățirii abilităților polițiștilor moldoveni și schimbul de practici utile necesare pentru securitate în perioada Summit-ului Comunității Politice Europene, care se va desfășura la Chișinău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Bazele de date ale IGP , asta le trebuie si nimic mai mult. Im schimb daca soliciti date despre um rezident stabilit prin Bayern sau alt land se fac ca ploua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *