CSI / Rusia

O elevă a încercat să dea foc unui birou militar. Fata avea asupra ei trei cocktailuri Molotov FOTO

Alisa (nume schimbat), elevă în clasa a 11-a, s-a furișat noaptea în clădirea biroului de înregistrare și înrolare militară din cartierul Sovetsky, pe strada Zhurnalistov. Fata avea asupra ei trei cocktailuri Molotov. Două dintre sticle au fost aruncate în direcția clădirii – Alisa nu a nimerit ținta și a reușit doar să dea foc la iarba aflată la câțiva metri de peretele biroului de înregistrare și înrolare militară.

Un al treilea “cocktail” a fost găsit asupra Alisei atunci când a fost arestată. După cum a explicat fata la poliție, ea a vrut să dea foc biroului de înrolare militară ca opozantă a operațiunilor speciale și a mobilizării. Școlărița a fost reținută și se află la secția de poliție.

În afară de tentativa elevului de clasa a XI-a, cineva a mai încercat să dea foc biroului de înrolare militară din Krasnoyarsk. O persoană necunoscută a aruncat două cocteiluri Molotov asupra biroului de înregistrare și înrolare militară din districtul Sovetskiy și Tsentralniy. A avut loc un mic incendiu, care a fost stins de polițiștii care păzeau clădirea. Piromanul nu a putut fi prins.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *