Externe

O fată de 17 ani a fost rănită de un bărbat cu un topor într-un tren din Germania

O fată de 17 ani a fost grav rănită într-un atac cu toporul într-un tren regional între Cottbus și Frankfurt/Oder, vineri după-amiază.

Fata a fost transportată la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, rănile nu îi pun viața în pericol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, poliția a primit un semnal în jurul orei 13.20. Un bărbat în vârstă de 37 de ani s-a urcat în tracțiunea RE1 la Guben, la granița cu Polonia, și, potrivit martorilor, a traversat apoi mai multe vagoane ale trenului regional și a amenințat alți pasageri.

Poliția a declarat că bărbatul a deteriorat bunuri și a spart monitoare cu un obiect asemănător unui topor. Obiectul asemănător unui topor, pe care poliția nu l-a descris în detaliu, a lovit în cap o pasageră în vârstă de 17 ani, provocându-i răni grave. Până vineri seara, poliția nu a putut spune dacă acesta a atacat-o intenționat pe fată.

Trenul a fost oprit în scurt timp de poliția federală și de stat în stația Guben, iar ofițerii l-au arestat pe atacator. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, suspectul a fost testat negativ pentru alcool și alte droguri. Purtătorul de cuvânt nu a putut oferi nicio informație cu privire la motivul crimei. Deocamdată nu există dovezi privind un posibil motiv religios sau politic al crimei.

Poliția nu a reușit încă să vorbească cu victima, a declarat un purtător de cuvânt al poliției mai târziu în cursul după-amiezii. Poliția a finalizat o expertiză medico-legală și a interogat martorii în cursul după-amiezii. La scurt timp după ora 17.00, trenul și, prin urmare, calea ferată din stația Guben, a fost din nou eliberată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Constat ca oamenii sunt lasi si dezbinati. Daca un singur individ s-a putut plimba prin vagoanele unui automotor si pasagerii nu au reactionat e grav.
    Banuiesc ca existau macar doi angajati DB pe automotor care puteau mobiliza si alti calatori ca sa-l blocheze pe agresor, nu era arma de foc totusi.
    Si 5-6 persoame meantrenate daca sar simultan pe bratul agresorului il pot bloca. De vina sa fie tehnologia, majoritatea pasagerilor asculta muzica la casti sau citesc articole pe net ignorand ce se intampla im jur. Ca pana intervine politia se pot intampla multe tragedii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *