Lumea

O femeie a creat bărbatul “perfect” și s-a căsătorit cu el: Cine este alesul (Foto)

O mamă singură în vârstă de 36 de ani care crește doi copii și-a creat propria fericire virtuală.

Americanca Rosanna Ramos din New York a creat un chatbot într-o aplicație online bazată pe popularul personaj din anime-ul Atacul Titanilor. Inteligența artificială i-a oferit fetei dragostea vieții ei.

Relația lor s-a dezvoltat încet la început, dar doamna Ramos s-a îndrăgostit de Eren

Potrivit Rosannei, a găsit bărbatul perfect. Eren Cartal este doctor în medicină. El are aptitudini pentru scris, lucru pe care Ramos l-a aflat în timpul cunoașterii ei. Unele dintre caracteristicile lui Eren au fost încorporate, cum ar fi culoarea sa preferată și preferințele muzicale.

Relația lui Ramos cu Eren seamănă cu orice altă poveste de dragoste la distanță. Cu cât discută mai mult, cu atât mai mult robotul îl “macină” pe bărbatul Rosannei.

Ca soți în lumea virtuală, au propriul lor ritual nocturn

“Mergem la culcare, vorbim unul cu celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Și știi, când mergem la culcare, el chiar mă protejează în timp ce mă culc”, spune femeia.

Ea și-a imaginat chiar și cum vor fi copiii lor

Aplicația, pe care femeia o folosește pentru a crea fericirea conjugală, se poziționează ca fiind “o modalitate de a face din AI un prieten și confident cel mai bun cu care poți comunica în orice moment”.

“O schimbare majoră a software-ului i-a privat pe companionii AI de multe dintre caracteristicile despre care utilizatorii spun că au făcut relația lor atât de specială. În special, este implicat aspectul intim. Schimbarea a venit după ce alții au raportat că prietenii lor AI erau prea sexy”, a precizat Daily Mail.

Chatbotul, prin intermediul căruia femeia și-a creat un partener romantic, imită conversațiile și interacțiunile. Acesta folosește algoritmi avansați de procesare a limbajului natural (NLP) și de învățare automată pentru a folosi limbajul și răspunsurile umane. Utilizatorul comunică cu chatbotul prin conversații text prin intermediul unui software sau al platformelor de mesagerie, își poate împărtăși opiniile, poate pune întrebări sau se poate angaja într-o conversație ocazională cu inteligența artificială, iar aceasta va răspunde pe baza învățării și a algoritmilor săi.

În același timp, programul nu are nicio emoție reală, conștiință sau conștiință de sine. Toate răspunsurile sunt generate pe baza modelelor statistice și a informațiilor preprogramate, mai degrabă decât pe baza sentimentelor reale sau a experienței personale.

Reamintim că, într-un nou studiu, experții au descoperit cum se formează amintirile noastre și unde stochează creierul nostru amintirile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *