Lumea

O femeie cere ajutor după o descoperire îngrozitoare în baie: „Niciodată nu am știut că este posibil” FOTO

O femeie australiană a fost șocată când a descoperit priveliștea oribilă din baia ei.

Carina, din Queensland, Australia, a ridicat covorașul de duș pentru a curăța podeaua și a văzut niște siluete albe, lungi, ca niște fire. Femeia a început imediat să se gândească la lucruri înfricoșătoare; se aștepta ca viermii să se zvârcolească, dar realitatea era mult mai simplă.

După cum s-a dovedit, covorașul de baie se topise pe podea și lăsase în urmă fire cauciucate care semănau foarte mult cu viermii.

Karina a implorat ajutor pentru că nu reușea să-și dea seama cum să îndepărteze cauciucul de pe gresie. Femeia a postat o fotografie cu situația ei dificilă într-un grup popular de socializare. “Tu cum te-ai descurca?” – a întrebat ea.

Ea a fost devastată când a constatat că nu poate curăța reziduurile.

Mulți s-au concentrat pe cât de dezgustătoare erau acele fire cauciucate. “Am crezut că sunt viermi – am avut un atac de cord pentru un minut”, a spus o femeie. – S-a mai speriat cineva, crezând că sunt viermi?!”.

Alții au oferit mai multe soluții posibile, unii îndemnând-o pe Carina să folosească un remediu împotriva noroiului. “Fierberea apei fierbinți dintr-un ceainic ar trebui să ajute”; “Turnați niște diluant de vopsea și răzuiți cauciucul cu o racletă de plastic pentru vopsea”, au inundat-o cu sfaturi.

O femeie a avertizat: “Am avut așa ceva pe podeaua mea de gresie și singurul lucru care a funcționat fără daune a fost un mop cu aburi cu o perie. Aveți mare grijă dacă folosiți alte produse, s-ar putea să zgâriați sau să deteriorați culoarea gresiei.”

Unii au fost șocați de faptul că un astfel de fenomen este posibil. “Ce groază, nu aveam idee că se poate întâmpla așa ceva”, au scris aceștia într-un comentariu.

Reamintim că, anterior, viermi au mai căzut din cer în provincia chineză Liaoning. Cel puțin așa reiese dintr-un videoclip care a devenit deja viral pe internet.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *