Justiție

O femeie din Florești, bătută cu cruzime de concubin. Ce pedeaspă a primit bărbatul

Un bărbat din Florești a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, după ce acum 5 luni și-a snopit în bătaie concubina, aplicându-i mai multe lovituri cu ciocanul și bâta, cea din urmă având nevoie de îngrijiri medicale. Sentința a fost pronunțată astăzi de magistrații Judecătoriei Soroca, transmite Nordnews.

Astfel, potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs la data de 14 mai, când bărbatul, fiind în stare de ebrietate, a revenit acasă, înde în acel moment se afla concubina. La un moment dat, între cei doi s-a iscat o ceartă, în urma căreia inculpatul i-a aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii, picioarele, un ciocan şi cu o bâtă peste diferite părţi ale corpului. De frică, femeia a reușit să părăsească domiciliul și a ieșit în stradă, unde a fost observată de trecători care au alertat poliția și ambulanța.

Conform raportului de expertiză, în urma traumelor primite, femeia s-a ales cu plagă contuză în regiunea sprâncenei stângi, echimoze periorbital pe stânga, a braţului stâng, pe suprafaţa posterioară a umărului stâng, fesa dreaptă şi fesa stângă.

Ulterior, fiind audiată, victima a declarat că cearta s-ar fi produs din cauza geloziei. Anterior, ea l-a servit pe un cunoscut al concubinului cu o cană de ceai, fapt ce nu i-a plăcut inculpatului.

În cadrul ședinței de judecată, bărbatul și-a recunoscut integral vina.

Sentinţa poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bălţi în termen de 15 zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *