Social

O femeie din Ocnița, snopită în bătaie de soț pentru că nu-i răspundea la apelurile telefonice. Ce pedeapsă a primit individul

Un bărbat din raionul Ocnița a fost condamnat la o pedeapsă sub formă de 100 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității, după ce și-a snopit în bătaie soția. Sentința a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Edineț, transmite Deschide.md.

Astfel, potrivit materialelor cauzei, infracțiunea a fost comisă acum trei luni, în luna mai, când bărbatul, fiind acasă în stare de ebrietate, s-a luat la ceartă cu soția, după care i-a aplicat mai multe lovituri peste față. Ca urmare, femeia în vârstă de 35 de ani s-a ales cu traumă cranio-cerebrală, echimoze la cap, echimoză și edem la față.

Fiind audiat, bărbatul și-a recunoscut integral vina. Acesta a declarat în acea zi, soția a plecat după cumpărături. El a contactat-o de mai multe ori, însă ea nu-i răspundea la apeluri. Anume din acest motiv, când femeia a revenit acasă, între cei doi s-a iscat conflictul.

Sentinţa cu drept de apel în Curtea de Apel Bălţi în termen de 15 zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *