Social

O femeie din raionul Ialoveni și-a pierdut viața într-un incendiu

 Pompierii din Ialoveni au fost alertați ieri seara, unu ianuarie, la ora 22:09 minute, pentru a interveni în localitatea Bardar, Ialoveni, la stingerea unui incendiu.

La fața locului au fost îndreptate două autospeciale, stabilindu-se că o locuință cu o suprafață de 64 metri pătrați era cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost localizat într-o oră, fiind distruse de foc bunurile materiale din interior. În bucătăria casei a fost depistat de către pompieri, corpul neînsuflețit, carbonizat al unei femei, de 78 de ani, proprietara casei.

Din informațiile Direcției Situațiilor Expecționale,  se cunoaște că femeia locuia singură, iar incendiul cel mai probabil a fost provocat de explozia unei butelii de tip propan-butan, care se afla în casă, conectată la aragaz. Se presupune că a avut loc scurgere de gaz, iar la aprinderea sursei de foc s-a produs deflagrația, urmată de incendiu.

În acest context, pompierii avertizează despre importanța respectării normelor antiincendiare, pentru a evita situațiile excepționale. Atenție la exploatarea instalațiilor de gaz, aparatelor de încălzit și cele electrocasnice. Cei care au în grijă persoane în etate și minori, monitorizarea este importantă. Bătrînii și minorii sînt cei mai vulnerabili în fața situațiilor de risc și nu se pot ajuta de unii singuri. În cazul în care observați producerea situațiilor excepționale, alertați de urgență numărul de telefon 901.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *