Actualitate

O femeie din România i-a dat în judecată pe Obama, Ponta, Băsescu, Regele Mihai și Regina Elisabeta a II-a

Aceștia fac parte dintr-o listă de peste 100 de ”pârâți” ai unei femei din România. Conform Portal.just.ro, dosarul a fost înregistrat la 3 martie 2014, Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale, la Tribunalul București.

Barack și Michele Obama, Victor Ponta, Traian Băsescu, Valeriu Zgonea, premierul Angliei, David Cameron, membrii Casei Regale Britanice, inclusiv Prințul William și ducesa Chaterine, John Kerry, ambasadorul SUA la București, Duane Butcher, Ion Iliescu, omul de afaceri Dinu Patriciu au fost dați în judecată de Mihaela Iuliana Popa.

Ministere și departamente de stat, între care Ministerul de Justiție al Angliei, Poliția londoneză, Ministerul Comunicațiilor, MAI, MApN, MAE, Ministerul Sănătății, procurorul general al PICCJ, CSM, Ministerul Justiției, bănci și alte instituții financiare, au ajuns în vizorul reclamantei.

Femeia cere despăgubiri, însă nu se precizează despre ce acuzații li se aduc celor din lista de pârâți. Dosarul, deschis pentru litigii de muncă, este în primă instanță.

sursa: romanialibera.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *