Social

O femeie din Sîngerei, salvată de angajații IGSU după ce a căzut într-o fântănă de opt metri

O femeie în vârstă de 68 de ani a fost salvată de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, după ce a căzut într-o fântână, la o adâncime de opt metri. Cazul a fost înregistrat duminică, 4 decembrie, în localitatea Octeabriscoe, raionul Sîngerei, transmite Replicamedia.md.

Apelul la Serviciul Unic de Urgență 112 a fost recepționat la ora 07:47.

Imediat, la fața locului a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri din cadrul Direcției regionale căutare – salvare nr.2. Ajunși, aceștia au stabilit că persoana se afla în fântână la o adâncime de circa 8 metri.

Datorită intervenției operative angajații IGSU, cu ajutorul echipamentului specializat au extras la suprafață femeia în vârstă de 68 de ani.

De asemenea, la locul incidentului au fost alertați medicii serviciului de urgență, care în urma investigațiilor au stabilit că femeia nu a suferit traumatisme.

Pentru îngrijiri ulterioare, aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Bălți. La moment viața femeie este în afara oricărui pericol.

Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite ulterior. Potrivit IGSU, în ultimele 48 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 44 situații de risc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *