Social

O femeie și un bărbat, reținuți de carabinieri. „Manifestau un comportament asemănător persoanelor ce sunt sub influența substanțelor narcotice”

Noaptea trecută, o femeie și un bărbat, s-au ales cu procese verbale, după ce asupra lor au fost depistate droguri. Astfel, potrivit informațiilor, aceștia au fost reținuți de carabinieri, după ce au fost observați că manifestau comportament suspect.

„La apariția oamenilor legii, persoanele se deplasau haotic și schimbau brusc direcția de deplasare. Fiind stopate pentru verificări, acestea manifestau un comportament asemănător persoanelor ce sunt sub influența substanțelor narcotice”, transmite Realitatea.md.

Astfel, în timpul dialogului cu oamenii legii, persoanele au recunoscut că au consumat droguri. De asemenea, ambele persoane dețineau asupra sa aparate confecționate artizanal destinate pentru consumul substanțelor psihotrope.

Ulterior, persoanele au fost conduse la IP Rîșcani unde au predat benevol dispozitivele artizanale destinate consumului de droguri.

Toate obiectele menționate și conținutul acestora au fost ridicate și transmise pentru expertizare.

Ambelor persoane s-au alesc cu câte un proces verbal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *